Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 12 mai 2010

Trafic++

Majoritatea webmasterilor adevarati sunt constienti de importanta traficului pe site. Traficul manual (dai clic pe reclamele altor site-uri ca sa primesti, in schimb, vizite pe site-ul tau) este foarte util in special ca, in felul acesta, cineva iti vede pagina.
Insa, pentru a creste PR-ul, pentru a se indexa mai repede o pagina si pentru a fi mai repede gasita de motoarele de cautare este util si traficul automat.
In ultimul timp au inceput sa apara din ce in ce mai multe site-uri care ofera astfel de servicii.
Astfel, trafic manual si automat gasesti pe Trafic Gratuit.
Un site foarte popular, dar care ofera doar schimb automat de trafic este si Schimb de trafic.
Mai sunt multe astfel de site-uri si prin urmare, ca sa poti patrunde pe o astfel de "piata" trebuie sa vii cu ceva nou.
Un astfel de site este Amy Autosurf.
Dupa cum se prezinta, se deferentiaza de concurenta prin:
  • 2500 Credite acordate gratis la inscriere
  • 12 Secunde timp de afisare
  • 1:1 Rata de schimb (o vizita facuta = o vizita primita)
  • Puteti inscrie in sistem maxim 50 de site-uri
  • 5 Nivele de referali
  • 2500 credite bonus pentru fiecare referal introdus in sistem
  • Concursuri zilnice, saptamanale si lunare
  • 10000 Credite bonus pentru « Surferul lunii »
  • Raporturi saptamanale cu evolutia contului dumneavoastra
  • Pachete de credite la preturi inegalabile
  • Numeroase promotii periodice  
  • Bonus 2 credite pentru fiecare 10 credite castigate de dumneavoastra prin navigare automata
Iar eu as mai putea adauga faptul ca se pot castiga bani pentru actiuni gen PTC (in timp, dupa ce vor avea destule reclame), se aloca credite pentru postarea bannerelor (preferabil in locuri cat mai vizibile - eu am primit 4000 de credite pentru un alt site) si alte lucruri atractive pe care o sa le aflam pe parcurs.
Prin urmare, spor la surfat! sau Spor la vizitat!







Anterior Home Următor

Bookmark and Share

2 comentarii:

  1. Buna ziua!

    Imi place foarte mult blog-ul dumneavoastra si apreciez munca depusa, sunt interesat de un parteneriat de promovare reciproca (schimb de link 3 way) cu blogul-ul dumneavoastra:
    Va ofer link in toate paginile site-ului http://www.director.superwebsite.ro pentru un link in prima pagina a site-ului dumneavoastra pentru site-ul: http://www.epariurisportive.com


    In speranta unei bune colaborari va doresc toate cele bune!

    Cu stima,
    Admin epariurisportive.com
    pariusportiv@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Atentie, la AmyAutosurf bonusul la inscriere este de 2500 credite, nu 500 cum ati scris mai sus! Eu pentru postarea bannerului AmyAutosurf am primit cadou din partea lor 10.000 credite bonus. Este intr-adevar SINGURUL schimb de trafic GRATUIT din Romania, celelalte spun la fel, ca ar fi gratuite, dar la fiecare vizualizare a unei pagini primesc credit 0,4 sau maxim 0,8 credite.Nu stiu ce cauta virgulele la creditele castigate daca sint gratuite, asa cum spun ei. Pe linga aceasta se afiseaza doar paginile proprietarilor acelor situri pentru a castiga ei trafic, lucru ce NU se intimpla pe www.amyautosurf.com. Eu raman fidel AmyAutosurf, mi se par cei mai ok, prompti in rezolvarea oricarei nelamuriri, respectuosi cu clientii, desi ne ofera un superserviciu GRATIS...TOATA stima pentru ceea ce fac. Inainte AmyAutosurf!

    RăspundețiȘtergere