Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 aprilie 2010

Caștigă bani cu TextAd

Un mod foarte simplu de a introduce reclame pe site-ul tău și în același timp să-ți faci reclamă gratis pe mai multe site-uri deoarece TextAd propune oferte atractive iar singura condiție de a beneficia de ele este să te înscrii printre PUBLISHERI.
Dacă te declari mulțumit de modul în care lucrează AdText poți alege opțiunea de a de număra și printre ADVERTISERI, prețurile practicate de TextAd fiind acceptabile iar condițiile cred că sunt pe placul tuturor
- cost/vizitator: 3 eurocenti/click
- 100 clienți gratis
- se va plăti 1 click/IP/zi din partea publisherilor, adica indiferent cate click-uri se primește de la un IP pe zi, advertiserii plătesc numai unul.
Există și alte facilități pe care vă invităm să le citiți la TextAd.
Pentru cei ce doresc să câștige din reclame acest serviciu se dovedește foarte ușor de folosit și benefic:
- nu faci doar reclamă ci și primești reclamă gratis
- plata pe click/IP/zi: 1,5 eurocenți
- suma minimă cu care vei fi plătit: 30 euro (transfer bancar)
Un avantaj foarte mare pentru site-uri o constituie viteza de incărcarea a reclamelor prin urmare, timpul pentru încărcarea site-ului va fi aproximativ același cu cel de dinainte de introducere și publicare a codurilor pentru reclamă.
După înscriere site-ul dumneavoastră trebuie acceptat de administrator. Nu intrați în panică!!! Timpul trecut între înscriere și sosirea e-mail-ului prin care sunteți anunțați de acceptarea site-ului în sistem, poate fii de câteva ore.

Bookmark and Share


Magazinultau.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu