Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 aprilie 2010

Mai mult trafic pe site-ul tău

Schimbul de trafic, automat sau manual, îți aduce pe site sute de vizitatori.
Sunt mai multe site-uri care îți oferă astfel de servicii.
După ce te-ai înscris pe un site trebuie să începi navigarea pe alte site-uri pentru a acumula credite. Creditele obținute le poți folosi pentru a aduce vizitatori pe site-ul tău.
De exemplu, te înscri pe un site pentru schimb de trafic, dai click pe linck-urile a câtorva site-uri (numite reclame), acumulezi bani pe care îi folosești ca să-ți apără linck-ul în lista de site-uri care trebuie vizitată. După ce dai click pe linck-ul unui site trebuie să stai 20-30 de secunde până să poți da următorul click, timp în care poți studia site-ul care îți apare pe ecran. Ceea ce faci tu mai fac câteva sute de persoane, deci, site-ul tău (dacă ți-ai folosit creditele) este văzut.
În România există un site care îți oferă schimb de trafic automat. Prin urmare, tu trebuie doar să deschizi fereastra de navigare și să lași site-urile să "curgă". Timpul de afișare pentru un site este de 20 de secunde. Dacă vei trage cu ochiul la site-urile care ți se deschid pe calculator, cu siguranță vei găsi foarte multe interesante. În plus, poți alege să deschizi site-ul respectiv într-o fereastră separată și să-l studiezi pe îndelete.
Ce-mi place la acest site este faptul că se obțin creditele ușor, iar după ce le aloci pentru unul dintre site-urile tale, acest site va fi vizitat de foarte multe calculatoare (vizitatori unici).
Numărul mare de vizitatori va crește foarte mult iar pagina voastră va apărea mai repede pe prima pagina a motoarelor de căutare.
Pentru cei ce doresc să își aducă mulți vizitatori pe site și, în același timp, să nu piardă timp dând click pe reclama fiecărui site dintr-o listă, le recomand





Bookmark and Share



4 comentarii:

  1. Am folosit si eu siteul de genul asta cred ca maxim 2 minute :) O MAREEEEEEEEEE PORCARIEEE!!!!

    Daca vrei ceva trafic iti recomand sa intri pe blogul meu, si in josul paginii bannerul din mijloc! Il folosesc de ceva timp si sunt multumit :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un test pentru cresterea traficului gasiti aici: http://www.virtualservice.ro/trafic-gratuit/ ... si merge garantat

    RăspundețiȘtergere