Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 aprilie 2010

Primul pas

Tot ce trebuie să faci este să pornești cu încredere la drum și să-ți spui "Voi reuși". Nimeni nu s-a născut învățat, toți am învătat pe parcurs.
Dacă ai un site și vrei să faci bani prin intermediul lui începi prin a pune reclame, cauți să-ți faci cât mai multă publicitate (de preferabil, gratis) și să înscrii site-ul în cât mai multe directoare pentru a putea fi găsit mai repede de către motoarele de căutare. Dacă te rezumi doar la o metodă de a face bani pe net, fondurile tale vor crește încet. Fiecare etapă pe care trebuie să o parcurgă un site pentru a putea câștiga ceva bănuți o vom discuta în următoarele articole.
O altă metodă de a face bani este de a intra intr-un sitem MLM pe internet, sistem cu care eu nu sunt de acord. Cine știe, poate în timp îmi voi schimba părerea însă, în momentul de față cred că cele de pe internet se pot dovedi mari "tzepe". Nu mă refer aici la site-urile de "schimb de trafic". Nu odată am găsit pe net posibilitatea de a intra într-un sistem MLM: contra unei sume de bani pe (care, foarte probabil, trebuie să o plătiți lunar). În plus, majoritatea companiilor cer și o investiție minimă la înscriere. Cu un pic de "noroc" poate mai aveți de realizat și un prag minim de vânzări, drept pentru care eu vă urez noroc și caut alte căi mai ușoare de a face un bănuț în plus.
Nu în ultimul rând, doresc să vă prezint o variantă mult mai ușoară însă aveți nevoie de timp, răbdare și cunoștințe minime de utilizarea a internetului, adică să deschideți un browser (mozilla, internet explorer, safari, google chrome, opera...), să accesați o anumită pagină și să dați câte un click pe reclame.
De exemplu, pentru a vă obișnui cu stilul acestor site-uri vă recomand link-ul următor (avantajul principal este că site-ul este în română!!!) Click aici

Bookmark and Share

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu