Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 aprilie 2010

Mai mult trafic: navigare automată şi manuală

Dacă ai o afacere, dacă vrei ca site-ul tău să fie cunoscut, dacă doreşti să câştigi bani cu site-ul tău sau pur şi simplu doreşti să-ţi împărtăşeşti părerile, internetul este unealta perfectă. Dar pentru toate aceste lucruri ai nevoie de publicitate şi reclamă.
E clar că dacă tocmai ţi-ai făcut un site, un trafic cât mai intens pe site ar duce la o indexare mai rapidă a paginii (deşi asta este doar una dintre condiţii).
Dar ce faci cu publicitatea?
O variantă ar fi să plăteşti să ţi se facă publicitate prin postarea unui banner pe anumite site-uri sau prin aplicarea la un site care se ocupă de publicitate pe net (gen Google AdSense care afişează reclame sau la un site care te plăteşte să vezi manual o reclamă) sau să te înscrii pe un site care îţi oferă posibilitatea de trafic automat cum ar fi . Nu-i nevoie decât să deschizi fereastra de navigare, să laşi să "curgă" reclamele şi să strângi credite pe care să le transformi, apoi, în trafic pe site-ul tău. Dă rezultate, credeţi-mă! Dacă ai 100 de credite (care se obţin destul de repede) te poţi aştepta sigur la vreo 80 de vizitatori unici! Depinde şi de numărul de utilizatori online.
Acum câteva zile am descoperit un alt site (probabil gestionat tot de cei de la schimbdetrafic) care îmbină utilul cu plăcutul, adică: poţi obţine vizite în mod automat (dar sunt puţini care îţi vor deschide site-ul) dar şi vizite în mod manual (vizitatorul deschide site-ul, aşteaptă un număr minim de secunde astfel încât vizita pe site să poată fi contorizată iar apoi apasă "cheia" pentru a vizualiza următorul site (în cazul de faţă se apasă un buton specificat). Îmbinăm astfel utilul cu plăcutul? DA! Pentru că ne place faptul că avem multe vizite prin traficul automat şi pagina e văzută obligatoriu de cineva folosind navigarea manuală.
Însă surprizele nu se termină aici. Există o promoţie gratuită:
+ Rata de schimb - 1:1
+ Navigare automată timp 15 secunde după care se acumează un punct. Puteţi, astfel, acumula 240 de puncte pe oră în mod automat!
+ 500 credite bonus la înscriere
+ Bonusuri pentru trafic
+ 5 Nivele pentru referali ce va vor produce vizite pentru site
+ Statistici detaliate pentru vizitele pe site
V-am făcut curioşi. Click pe bannerul de mai jos şi... la treabă. La cât mai mulţi vizitatori!




Bookmark and Share

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu