Faceți căutări pe acest blog

marți, 27 aprilie 2010

Câştigă bani cu Originals

Originals.ro a lansat campania Câştigă bani!
Pentru a acumula puncte promo trebuie să aduci cât mai mulţi vizitatori pe site-ul Originals.ro (poţi folosi mess-ul, reţelele de socializare, forumu-uri, site-uri proprii...) şi apoi ai mai multe variante:
1. Foloseşti punctele promo pentru a cumpara produse de pe originals.ro
sau
2. Foloseşti punctele promo pentru a plăti parţial sau total o comandă.
sau
3. Poţi cere contravaloarea punctelor în bani. Se vor fi plăti doar sume multiple de 50 RON, prin urmare, valoarea minima a unei plăti este 50 RON.
Daca alegi cea de-a treia varianta trebuie să ştii că:
Dacă vrei să cumperi: 30 puncte promo = 1 RON adică nr punctelor tale/30 = valoarea punctelor tale pentru cumparaturi de pe originals.ro.
Dacă vrei să primeşti bani
100 puncte promo = 1 RON  adica nr punctelor tale/100 = valoarea punctelor tale în RON.
În plus, dacă te abonezi pentru a primii ofertele, poţi primi 10 Ron.
Pentru mai multe detalii vizitează site-ul originals.ro.

Originals.ro


Anterior Home Următor
Bookmark and Share

duminică, 25 aprilie 2010

Poti trimite 10 sms-uri gratis/zi

In sfârșit, am găsit un site prin care să poți trimite sms-uri free în rețelele telefonice mobile din România.
Prima reacție a fost: Nu cred!!!
Au mai fost astfel de site-uri în România dar au renunțat repede la această practică. Ceea ce nu-mi puteam explica, de ce în alte țări utilizatorii rețelei internet puteau trimite zeci de sms-uri free/zi iar în România acest lucru e imposibil și nu aduce beneficii posesorului site-ului?
Să lăsăm asta, vorbă multă-sărăcia omului.
Vrei să trimiți cel mult SMS-uri free în România (maxim 10) și să-ți creezi o agendă on-line free?
Întră pe http://www.moove.ro/.

Contra cost, poți beneficia și de servicii business: sms premium, sms bulk, trimitere programată etc.

Bookmark and Share

luni, 19 aprilie 2010

Mai mult trafic: navigare automată şi manuală

Dacă ai o afacere, dacă vrei ca site-ul tău să fie cunoscut, dacă doreşti să câştigi bani cu site-ul tău sau pur şi simplu doreşti să-ţi împărtăşeşti părerile, internetul este unealta perfectă. Dar pentru toate aceste lucruri ai nevoie de publicitate şi reclamă.
E clar că dacă tocmai ţi-ai făcut un site, un trafic cât mai intens pe site ar duce la o indexare mai rapidă a paginii (deşi asta este doar una dintre condiţii).
Dar ce faci cu publicitatea?
O variantă ar fi să plăteşti să ţi se facă publicitate prin postarea unui banner pe anumite site-uri sau prin aplicarea la un site care se ocupă de publicitate pe net (gen Google AdSense care afişează reclame sau la un site care te plăteşte să vezi manual o reclamă) sau să te înscrii pe un site care îţi oferă posibilitatea de trafic automat cum ar fi . Nu-i nevoie decât să deschizi fereastra de navigare, să laşi să "curgă" reclamele şi să strângi credite pe care să le transformi, apoi, în trafic pe site-ul tău. Dă rezultate, credeţi-mă! Dacă ai 100 de credite (care se obţin destul de repede) te poţi aştepta sigur la vreo 80 de vizitatori unici! Depinde şi de numărul de utilizatori online.
Acum câteva zile am descoperit un alt site (probabil gestionat tot de cei de la schimbdetrafic) care îmbină utilul cu plăcutul, adică: poţi obţine vizite în mod automat (dar sunt puţini care îţi vor deschide site-ul) dar şi vizite în mod manual (vizitatorul deschide site-ul, aşteaptă un număr minim de secunde astfel încât vizita pe site să poată fi contorizată iar apoi apasă "cheia" pentru a vizualiza următorul site (în cazul de faţă se apasă un buton specificat). Îmbinăm astfel utilul cu plăcutul? DA! Pentru că ne place faptul că avem multe vizite prin traficul automat şi pagina e văzută obligatoriu de cineva folosind navigarea manuală.
Însă surprizele nu se termină aici. Există o promoţie gratuită:
+ Rata de schimb - 1:1
+ Navigare automată timp 15 secunde după care se acumează un punct. Puteţi, astfel, acumula 240 de puncte pe oră în mod automat!
+ 500 credite bonus la înscriere
+ Bonusuri pentru trafic
+ 5 Nivele pentru referali ce va vor produce vizite pentru site
+ Statistici detaliate pentru vizitele pe site
V-am făcut curioşi. Click pe bannerul de mai jos şi... la treabă. La cât mai mulţi vizitatori!




Bookmark and Share

duminică, 18 aprilie 2010

Castiga bani cu program-afiliere.com

Inserand în site-ul tău reclamele de la program-afiliere ai posibilitatea:
- să câștigi 10% din valoarea unei comenzi făcută prin intermediul site-ului tău
- pentru fiecare nou afiliat înscris prin intermediul site-ul tău câștigi 2 lei (20 000 lei vechi).
Principiul de înscriere este cel uzual:
click aici:

- completezi un formular
- intri în cont
- alegi opțiunea Cod banner
- alegi banner-ul, copiezi codul și-l inserezi în site-ul tău.
Succes!

Bookmark and Share


Originals.ro

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Poti incerca un sistem MLM

Nu am prea mare încredere în sistemele MLM dar m-am gândit să încerc unul.
- primesc 10 euro la înscriere
- pentru fiecare persoană care intră în rețeaua creată de mine, pana la al 10-lea nivel, primesc o sumă de bani
- nu trebuie să dau click pe reclame în fiecare zi, să scriu articole sau să joc la cazino
- banii se primesc printr-un cec când se strâng 100 euro
Atenție! Dacă sunteți și voi curioși să vedeți dacă e pe bune acest sistem și dacă funcționează nu trebuie decât să încercați. Înscrierea e gratis. Însă trebuie să aveți peste 16 ani și adresa de email să nu fie pe yahoo.
Pentru a vedea dacă sunteți sau nu membru activ, sistemul vă va trimite din când în când un mail pentru confirmare.
Eu nu zic: merită sau nu merită. Eu zic doar că merită încercat.
Numai cine nu riscă nu câștigă!!!

Bookmark and Share



Magazin oficial Catalin Botezatu

vineri, 16 aprilie 2010

Caștigă bani cu TextAd

Un mod foarte simplu de a introduce reclame pe site-ul tău și în același timp să-ți faci reclamă gratis pe mai multe site-uri deoarece TextAd propune oferte atractive iar singura condiție de a beneficia de ele este să te înscrii printre PUBLISHERI.
Dacă te declari mulțumit de modul în care lucrează AdText poți alege opțiunea de a de număra și printre ADVERTISERI, prețurile practicate de TextAd fiind acceptabile iar condițiile cred că sunt pe placul tuturor
- cost/vizitator: 3 eurocenti/click
- 100 clienți gratis
- se va plăti 1 click/IP/zi din partea publisherilor, adica indiferent cate click-uri se primește de la un IP pe zi, advertiserii plătesc numai unul.
Există și alte facilități pe care vă invităm să le citiți la TextAd.
Pentru cei ce doresc să câștige din reclame acest serviciu se dovedește foarte ușor de folosit și benefic:
- nu faci doar reclamă ci și primești reclamă gratis
- plata pe click/IP/zi: 1,5 eurocenți
- suma minimă cu care vei fi plătit: 30 euro (transfer bancar)
Un avantaj foarte mare pentru site-uri o constituie viteza de incărcarea a reclamelor prin urmare, timpul pentru încărcarea site-ului va fi aproximativ același cu cel de dinainte de introducere și publicare a codurilor pentru reclamă.
După înscriere site-ul dumneavoastră trebuie acceptat de administrator. Nu intrați în panică!!! Timpul trecut între înscriere și sosirea e-mail-ului prin care sunteți anunțați de acceptarea site-ului în sistem, poate fii de câteva ore.

Bookmark and Share


Magazinultau.ro

Military Shop

Military shop este un site care vă oferă un program de afiliere foarte atractiv. Pe lângă concursurile pe care le promovează, Military shop oferă webmasterilor o variantă de a face bani pe net.
- Aduci un client nou? 10% din valoarea comenzii (fără TVA) vor intra în buzunarul tău
- Ai adus un client care a mai făcut comenzi? Vei continua să să primești 2% din valoarea de pe factura acestuia (fără TVA).
Pentru a-ți asigura un câștig sigur prin acest program de afiliere este nevoie să intrați pe site-ul Military Shop și să vă faceți un cont de Afiliat. Folosiți pentru a face acest lucru opțiunea Afiliați din meniul din partea de sus a paginii.
Activitatea de bază a firmei care conține acest site este comercializarea echipamentului militar compatibil statelor membre UE.


Military Shop - Campanie 10%



Bookmark and Share



joi, 15 aprilie 2010

Mai mult trafic pe site-ul tău

Schimbul de trafic, automat sau manual, îți aduce pe site sute de vizitatori.
Sunt mai multe site-uri care îți oferă astfel de servicii.
După ce te-ai înscris pe un site trebuie să începi navigarea pe alte site-uri pentru a acumula credite. Creditele obținute le poți folosi pentru a aduce vizitatori pe site-ul tău.
De exemplu, te înscri pe un site pentru schimb de trafic, dai click pe linck-urile a câtorva site-uri (numite reclame), acumulezi bani pe care îi folosești ca să-ți apără linck-ul în lista de site-uri care trebuie vizitată. După ce dai click pe linck-ul unui site trebuie să stai 20-30 de secunde până să poți da următorul click, timp în care poți studia site-ul care îți apare pe ecran. Ceea ce faci tu mai fac câteva sute de persoane, deci, site-ul tău (dacă ți-ai folosit creditele) este văzut.
În România există un site care îți oferă schimb de trafic automat. Prin urmare, tu trebuie doar să deschizi fereastra de navigare și să lași site-urile să "curgă". Timpul de afișare pentru un site este de 20 de secunde. Dacă vei trage cu ochiul la site-urile care ți se deschid pe calculator, cu siguranță vei găsi foarte multe interesante. În plus, poți alege să deschizi site-ul respectiv într-o fereastră separată și să-l studiezi pe îndelete.
Ce-mi place la acest site este faptul că se obțin creditele ușor, iar după ce le aloci pentru unul dintre site-urile tale, acest site va fi vizitat de foarte multe calculatoare (vizitatori unici).
Numărul mare de vizitatori va crește foarte mult iar pagina voastră va apărea mai repede pe prima pagina a motoarelor de căutare.
Pentru cei ce doresc să își aducă mulți vizitatori pe site și, în același timp, să nu piardă timp dând click pe reclama fiecărui site dintr-o listă, le recomand





Bookmark and Share



Schimbul de link-uri

Pentru a putea face bani cu site-ul tau trebuie să aduci cât mai mulți vizitatori. Una dintre metodele cele mai simple este schimbul de link-uri/bannere.
Acest lucru se poate face foarte simplu: se navigheaza pe bloguri, site-uri, directoare sau directoare de bloguri. Să nu uităm nici rețelele de socializare care au un rol foarte important în a-ți promova articolele și astfel, pot să-ți aducă cât mai mulți vizitatori.
Când ați găsit un site care să vă placa (ca și conținut, ca și page rank...) căutați Contact și luați legătura cu administratorul site-ului. Dacă și acesta este de acord cu schimbul de link, postați link-urile cu titlul și descrierea care vi se sugerează. Dacă folosiți directoare de bloguri gen toateblogurile atunci totul este mult mai simplu deoarece la profilul bloggerului apare și opțiunea de a-i trimite mesaje private. Astfel de directoare în care "își dau întâlnire" bloggerii sunt multe. În plus poți găsi știri și articole utile.
Dezavantaje:
- nu toate site-urile sunt menite "să traiască", prin urmare, peste un timp s-ar putea ca link-ul să nu mai fie activ;
- unii administratori dau dovadă de neseriozitate și vă vor șterge link-ul fără să vă anunțe și fără să aibă vreo intenție de a da explicații;
- atenție cum și unde folosiți link-urile. Nimănui nu-i place spam-ul!!!
- o listă prea mare de link-uri nu arată prea bine pe pagină. Mă refer la design. Însă, nu pot nega faptul că o listă mare este foarte practică.
- PR-ul paginii crește dacă alegeți cu grijă site-urile cu care doriți să faceți schimb de link;
- uitați-vă dacă cel cu care ați făcut schimb de link v-a pus link-ul cu nofolow sau l-a lasat cu setarea implicită dofolow. Dacă se face un schimb de link, măcar să se facă corect. Mulți își uită corectitudinea!!! Într-o astfel de situație numărul de vizitatori de pe site poate să vă crească însă... link-ul este fără transfer de PR. Pentru a vedea dacă link-ul apare sau nu cu nofolow dați clic dreapta pe site și alegeți din meniul derulat Vezi sursa paginii (View source).

Avantaje:
- lumea află despre pagina ta, prin urmare numărul celor care îți vizitează pagina este mai mare;
- crește și Link Popularity, deci pagina voastră va fi găsită mai ușor de motoarele de căutare;
- crește PR-ul paginii care are o importanță deosebită pentru motoarele de căutare. Practic Link Popularity și Page Ranck-ul (PR) vă aduc link-ul paginii printre primele la căutarea după anumite cuvinte cheie;
- folosirea bannere-lor în locul link-urilor pot atrage mai mulți vizitatori.

Bookmark and Share


Primul pas

Tot ce trebuie să faci este să pornești cu încredere la drum și să-ți spui "Voi reuși". Nimeni nu s-a născut învățat, toți am învătat pe parcurs.
Dacă ai un site și vrei să faci bani prin intermediul lui începi prin a pune reclame, cauți să-ți faci cât mai multă publicitate (de preferabil, gratis) și să înscrii site-ul în cât mai multe directoare pentru a putea fi găsit mai repede de către motoarele de căutare. Dacă te rezumi doar la o metodă de a face bani pe net, fondurile tale vor crește încet. Fiecare etapă pe care trebuie să o parcurgă un site pentru a putea câștiga ceva bănuți o vom discuta în următoarele articole.
O altă metodă de a face bani este de a intra intr-un sitem MLM pe internet, sistem cu care eu nu sunt de acord. Cine știe, poate în timp îmi voi schimba părerea însă, în momentul de față cred că cele de pe internet se pot dovedi mari "tzepe". Nu mă refer aici la site-urile de "schimb de trafic". Nu odată am găsit pe net posibilitatea de a intra într-un sistem MLM: contra unei sume de bani pe (care, foarte probabil, trebuie să o plătiți lunar). În plus, majoritatea companiilor cer și o investiție minimă la înscriere. Cu un pic de "noroc" poate mai aveți de realizat și un prag minim de vânzări, drept pentru care eu vă urez noroc și caut alte căi mai ușoare de a face un bănuț în plus.
Nu în ultimul rând, doresc să vă prezint o variantă mult mai ușoară însă aveți nevoie de timp, răbdare și cunoștințe minime de utilizarea a internetului, adică să deschideți un browser (mozilla, internet explorer, safari, google chrome, opera...), să accesați o anumită pagină și să dați câte un click pe reclame.
De exemplu, pentru a vă obișnui cu stilul acestor site-uri vă recomand link-ul următor (avantajul principal este că site-ul este în română!!!) Click aici

Bookmark and Share