Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 august 2010

Cum sa gasesti referrali

Majoritatea celor ce doresc sa faca bani pe net trebuie sa faca rost si de referrali, adica de acele persoane care sa munceasca pentru ei, introduse in retea pe nivelurile imediat inferioare lui. Bineinteles... si acestia la randul lor trebuie sa-si gaseasca referrali si tot asa... O semiafacere MLM.
E greu sa convingi pe cineva din Romania zilelor de azi ca poate sa castige bani pe net si ca riscurile la care te expui sunt aproape cele din viata de zi cu zi. Foarte greu. In Romania neincrederea si lenea atinge cote colosale.
De exemplu. Auzi pe cineva ca nu are bani nici sa-si ia paine dar are internet acasa. Ii spui ca se poate castiga bani de pe net. Iti va raspunde imediat ca nu e de acord cu o astfel de metoda, ca nu are incredere si ca-si pierde timpul de pomana. Sa presupunem ca gasesti pe cineva care vrea sa incerce. Ii explici cu frumosul ca banii pe net se obtin foarte greu, cu multa sudoare... vrea sa mearga mai departe. Asa ca-l inveti sa-si deschida un cont la PayPal si unul la AlertPay, ii explici ca nu e nevoie sa si le valideze imediat si ca validarea poate astepta un timp (adica, nu e nevoie sa-si ataseze numarul de card la aceste conturi). Zis si facut. Ii dai 1-2-3... site-uri cum ar fi neobux, onbux, un aurora bun... sa nu te faci de rusine, sa nu transpire muncind si sa-l incurajezi. Ii explici ca pentru a strange bani trebuie sa se mai inscrie pe cateva site-uri, sa caute referrali, sa faca schimburi... tot ce are nevoie. Dupa cateva zile de dat click-uri incepe sa se vaite ca e prea greu si nu se merita. Ok. Dar nu tot tu i-ai spus ca primele 2 luni sunt groaznice si pentru a castiga multi bani pe net e nevoie de timp, multa rabdare, transpiratie... ? chiar si de ceva investitii daca vrei ca lucrurile sa mearga mai bine (dar investitiile le poti face din banii din conturile site-urilor PTC sau banii stransi de pe net).
Cei ce citesc prima data despre bani pe net... deja s-au speriat.
Cel mai usor gasesti referrali pe forum-uri si retele sociale de specialitate. Si slava Domnului, sunt destule...
Mergi la schimb, faci echipe, cauti sa ajungi cat mai sus ierarhic, promiti marea cu sarea...
Dar de aici vin si obligatiile... si te cam doare cand dai de tzepari. Si-ti creste fantastic lista de click-ait si pierzi al naiba de mult timp...
O alta metoda este cea care presupune o oarecare investitie. Folosesti mijloacele de a face reclama din site-urile PTC si schimb manual de trafic. Cine iti viziteaza site-ul (fie personal, fie cel cu link-ul de referral) si vrea sa se inscrie la un PTC devine referralul tau. Nu-l cunosti, nu te intalnesti cu el... nu-to da site la schimb... totu-i simplu si frumos. Investia poate fii in bani (din cont bancar sau din balanta site-ului), in credite primite, in puncte castigate si transformate in reclame, in schimb de trafic... cu alte cuvinte: in bani sau in munca. Ambele implica un gen de transpiratie.
Daca mai stiti voi alte metode, astept sugestii. Si... nu am uitat ce am promis, dar toate la timpul lor.

Anterior Home Următor

Bookmark and Share

3 comentarii:

  1. Imi place articolul. Si eu sunt in situatia in care nu reusesc sa inteleg de ce atitia tepari, si de ce romanii nu vor sa colaboreze, sa cistige niste banuti de pe net. Te rog, contacteaza-ma, adresa constantacocut2@yahoo.com. Doresc o colaborare

    RăspundețiȘtergere
  2. hefzii hefzii tizo.ro si okazii.ro
    - deci: atentie la buzunar; respectiv cont; fiindca pa mine ma facut la buzunar direct administratorii de la Okazii.

    - Atentie: sa deschis si un sait la fel care e de moca; tizo.ro; garanteaza si tepele pana la 6 milioane lei…e pe bune. Program Afiliere si Programul Protectia Cumparatorilor
    -Si daca aduci si un alt paopandau iti da 100 000 lei de bucata inscris…Adicalea astia, is cretini nu te fura; iti si da lovele… e pe bune. Ai foamea in gat si nevoie de bani sau de lovele?….ti-ai gasit servici: cauta fraieri multi s-ai inscrii si faci bani…le spui ca te-am trimis io daca comenteaza, sau ai probleme; ma cunosc ei bine si unii si altii. Iti trebe un blog de orice fel chiar si googel; iei legatura cu ei ; si iti pui vecinii; prietenii si rudele sa se inscrie la ei( tizo.ro) prin blogu tau si ai 100 000 de bucata. Nu e gluma, nici la misto; poti verifica optiunile le ei; adica te poti convinge...singur.(citeste-l si da-l mai departe e moca)

    RăspundețiȘtergere