Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 august 2010

Inchiriera si cumpararea referralilor pe PTC-uri

Majoritatea celor care folosesc PTC-urile ca sursa de venit suplimentara stiu ca la un moment dat pentru a-si mari profiturile este nevoie sa atraga referrali. Cei mai buni referrali nu sunt cei inchiriati sau cumparati, pentru ca, dupa cate stiti, marfa e marfa si poate avea defecte. Insa pentru site-uri ca neobux, onbux si chiar si unele aurora ca si cashnhits, este destul de greu sa gasesti referrali si atunci recurgi si la cumperarea sau sau inchirierea de referrali.
Inchirierea si respectiv cumpararea de referrali se face cu bani, bani care pot proveni din banii stransi pe site-ul respectiv sau din conturile de paypal, alertpay...
Pentru bux-uri ca onbux, neobux, cashium, 888bux... trebuie depusi mai intai in balanta si deabea dupa aceea pot fi folositi.
De exemplu pentru a inchiria referrali in neobux:
1. Apasati pe + din dreptul "Rental balance" din panoul central sectiunea Account
2. Adaugati bani in balanta din fondurile de pe site sau din conturile alertpay/paypal/neteller. Apasati Main Balance daca doriti sa adaugati bani din banii stransi din reclamele de la neobux (puteti transfera minim 1 dolar). Daca doriti sa transferati din conturile bancare trebuie sa transferati minim 5 dolari.
3. Odata adaugati bani in balanta puteti sa inchiriati referrali pentru o luna. Apasati butonul "referrals" aflat in partea dreapta sus. Exista mai multe pachete de referrali: 3, 10, 20... daca tineti putin timp mouse-ul deasupra pachetului (de exemplu acolo unde scrie 3) aflati pretul pachetului. Dupa ce ati inchiriat un pachet cu referrali veti mai putea inchiria urmatorul pachet deabea peste o saptamana.
Datele despre clickurile date de referralii inchiriati le veti gasi in panoul din stanga, sectiunea Referrals, la Rented sau in coltul din dreapta sus a site-ului. Referralii sunt inchiriati pentru o luna.
Pentru OnBux:
1. Se apasa butonul Rent Referrals (dreapta sus)
2. Folosind optiunea (Click here to add funds) (este scrisa cu rosu) puteti adauga bani in balanta. Puteti adauga bani din banii castigati pe site (main balance)- minim 1 dolar, de pe alertpay, paypal, neteller, liberty reserve - minim 5 dolari.
3. Alegeti pachetul de referrali dorit. Ca sa aflati pretul pachetului de referrali pozitionati mouse-ul deasupra pachetului. Dupa ce ati inchiriat referralii pentru o luna, urmatorul pachet de referrali il puteti achizitiona dupa o saptamana.

Si pe celelalte site-uri in care se pot inchiria referrali se poate actiona asemanator ca la neobux si onbux, adica: se adauga bani in balanta si apoi cu banii din balanta se inchiriaza/cumpara referrali sau pachete de referrali

Ca sa cumparati referrali pe site-urile aurora ori negociati direct cu administratorul ori alegeti un pachet propus de administrator. Sub pachet veti gasi un link pe care trebuie sa apasati pentru a alege modalitatea de plata: Account fonds, alertpay, paypal...

Un lucru am observat: daca ai norocul ca referralii sa-ti munceasca (de obicei nu se intampla acest lucru in mod constant) este rentabil daca aveti si imbunatatire la cont (upgrade) si nu este rentabil sa aveti upgrade daca nu aveti destul de multi referrali. Faceti niste calcule si vedeti daca este rentabil sau nu. Spor la bani!

Anterior Home Următor




Bookmark and Share

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu